hh skyline

HH-productions terug naar normaal

Binnen ons bedrijf willen we ons nog steeds zo goed mogelijk houden aan de geldende beperkende maatregelen. Dat houdt in dat we u vragen om bij binnenkomst even te wachten. U kunt uw handen ontsmetten en u kunt een mondkapje dragen - dat vinden wij niet erg. U kunt ook altijd een afspraak maken als u zaken wilt bespreken, maar dat laatste geldt ook buiten coronatijd.
Voor het ophalen van bestellingen zijn wij standaard geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur.
Dat kan altijd zonder afspraak. 

Team HH-productions 

kader webwinkel

(wens-)kaarten Kleurboeken Posters Bouwtekeningen Eigen posters afdrukken Schrijf- of tekenbloks Molenposters

tips hh-productions groen

bouwtekeningenBouwtekeningen afdrukken

Wij kunnen ook uw bouwtekeningen printen. U kunt uw bestand uploaden in de webshop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt langskomen in onze winkel. Als u de bouwtekening ophaalt in de winkel kan dit meestal dezelfde dag nog, zonder extra kosten!

 

 

 

omslag kleurboek OHW1Binnenkort verkrijgbaar: Kleurboek Hollandse Molens

Ons nieuwste kleurboek is bijna klaar om gedrukt te worden! Het heeft weer een mooi Hollands thema: molens. Heeft u interesse in het kleurboek? Stuur ons dan nu alvast een mail om uw reservering te plaatsen. Dan krijgt u niet alleen als eerste een kleurboek, maar ook meteen korting! Wanneer u zich nu inschrijft kost het kleurboek maar €7,50 i.p.v. €9,90. 

overzicht molenkleurplaten 2 overzicht molenkleurplaten 3 molen kleurplaten 1

Hoe schrijft u zich in voor de nieuwe kleurboeken?
Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin uw naam, adres en de hoeveelheid kleurboeken die u wilt reserveren. U ontvangt van ons een bevestiging van de reservering en wanneer de kleurboeken klaar zijn sturen wij u een e-mail met de betaalmogelijkheden.

U kunt ervoor kiezen om de kleurboeken op te halen in de winkel in Andel of wij kunnen ze naar u verzenden via de post (€4,50 verzendkosten)

Wilt u meteen al aan de slag? Kies dan een van de eerdere kleurboeken:

 kleurboek Gorinchem Kleurboek VP 1 Kleurboek den bosch VP 2021 omslag kleurboek OHW1                                     

tip

De kleurboeken Op Hollands Water 1 zijn ook leuk als relatiegeschenk met mogelijkheid voor gepersonaliseerd omslag. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij hebben ook printpapier op A3 en A4 formaat. In diverse soorten en diktes.

 

Nieuw in de webshop

Molen in Kinderdijk - Poster
€12.50‎ Exclusief BTW: €10.33‎
Rij molens in Kinderdijk - Poster
€12.50‎ Exclusief BTW: €10.33‎
Molens Kinderdijk - Poster
€12.50‎ Exclusief BTW: €10.33‎
Dye Sprancke Sprang-Capelle - 019-7
€2.50‎ Exclusief BTW: €2.07‎
Zuidhollandse molen Hank - 019-6
€2.50‎ Exclusief BTW: €2.07‎

 

overons groen

Front 1 0055 web

Welkom op onze website.
Hier kunt u kennis maken met wellicht het meest veelzijdige reclamebedrijf in de wijde omtrek van Andel (gemeente Altena). Wij vormen een unieke combinatie van een reclamebureau, drukkerij en printshop. Of het nu gaat om een logo, een huisstijl, een krant, familiedrukwerk of printwerk in kleur of zwart-wit: wij kunnen het maken.

Kleurenprints
Iedereen heeft tegenwoordig een kleurenprinter. Die van ons zijn van professionele kwaliteit, met bijbehorende snelheid. Download hier onze prijslijst.

Voor andere oplages dan in de prijslijst genoemd, kunnen wij wellicht een andere oplossing bieden. Hebt u vragen? Bel of mail ons.

Wens & ansichtkaarten
Vergeet u ook vooral niet om even naar onze collectie wens- en ansichtkaarten te kijken. Als drukkerij en reclamebureau zitten we op een heel mooi eiland tussen de rivieren (het Land van Heusden en Altena) en ook dat proberen we zichtbaar te maken. We wensen u veel plezier met uw digitale tour!

hh productions groen