hh skyline

Ontmoetingen met vrouwen

beachflagNIEUW! BEACHFLAG: Laat heel de wereld zien waar uw bijeenkomst is! Bestel een beachflag, exclusief voor het vrouwenwerk in Nederland. Prijs per vlag incl. voet: €175,- (incl. BTW). De vlag is 60 cm. breed en 225 cm hoog (incl. voet 3 meter hoog!). Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

 


 

Door heel Nederland zijn er werkgroepen actief met het organiseren van "Ontmoetingen met vrouwen". Op deze gelegenheden organiseren de werkgroepen bijeenkomsten rondom actuele thema's die dan belicht worden vanuit Bijbels perspectief.

Deze werkvorm is vele jaren geleden ontstaan op initiatief van Stichting Agape in Doorn en wordt van daaruit nog steeds gestimuleerd en ondersteund. Het ontwikkelde drukwerk in verband met deze bijeenkomsten wordt door HH-productions aangeboden. Hierbij heeft de werkgroep de keuze om het niet ingedrukte materiaal te bestellen en daar zelf voor te zorgen of om dat door HH-productions te laten doen. Bewust is gekozen voor een niet glad papiersoort zodat de werkgroepen eventueel zelf het inprinten of kopiëren zonder problemen kunnen doen.

De tarieven zijn helder en duidelijk en u kunt zowel het aanbod als de bijbehorende prijzen hier bekijken. Sinds januari 2010 is het ook mogelijk om posters, uitnodigingen en programma's te krijgen voor ”Ontmoetingen met vrouwen en mannen”.
Plaats hier uw bestelling.

Rechts ziet u van boven naar beneden de volgende producten:
Posters: Deze zijn zowel in A3 (dubbel A4), als in A4 formaat te bestellen. A3 formaat ook te bestellen als ”Ontmoeting met vrouwen en mannen”
Uitnodigingen: Deze zijn op A5 grootte en worden dubbelgevouwen naar A6, zodat ze in een gewone envelop opgestuurd kunnen worden. De afbeelding van de voorzijde ziet u hiernaast. Binnenin kan de uitnodigingstekst geprint worden. Ook te bestellen als ”Ontmoeting met vrouwen en mannen”

Programmabladen: Deze zijn op A4 grootte, en worden dubbelgevouwen naar A5. De voorzijde ziet u hiernaast afgebeeld. Op de voorzijde kan de aankondiging van plaats en datum geprint worden, binnenin kunnen een welkomstwoord, contactadressen en het eigenlijke programma-overzicht geprint worden. De achterzijde kan o.a. gebruikt worden voor aantekeningen, vragen of liederen die gezongen worden tijdens de bijeenkomst.
Uiteraard kunnen in deze programmabladen losse A5 of gevouwen A4 vellen gelegd worden (bijvoorbeeld voor extra vragen of liederen)
De programmabladen zijn ook te bestellen als ”Ontmoeting met vrouwen en mannen”

Prijzen ingedrukt materiaal Prijzen niet ingedrukt materiaal
(door de werkgroep zelf te verzorgen)
Posters A3 €0,50 Posters A3 €0,27
Posters A4 €0,27 Posters A4 €0,16
Uitnodigingen
alleen binnenzijde ingedrukt
ook achterzijde ingedrukt

€0,14
€0,20
Uitnodigingen
(er staan er twee op een vel à €0,14)
€0,07
Programma's
(1 vel dubbelzijdig A4)

€0,20
Programma's €0,11
Inlegvel A5 €0,05    
Inlegvel A4 €0,09    
Bijkomende kosten:
Startkosten
Verpakkingskosten
+ porto

€15,75
€0,95
Bijkomende kosten:
Verpakkingskosten
+ porto

€0,95

Kijk op www.agape.nl/vrouwenwerk voor meer informatie over deze ochtenden.

postera3-m-en-v

uitn-m-en-v

progr-v-en-m

img_2957-badge Wij leveren ook naambadges.
Naambadges met speld (zonder inhoud): 0,65 per stuk
badge2 Naambadges met clip (zonder inhoud): 0,75 per stuk
naambordje Tafelbordjes (zonder inhoud): 1,95 per stuk

De inhoud van deze drie items kunnen wij ook leveren. Prijs op aanvraag.