hh manhattan

visitekaartjes laten maken bij hh-productions

visitekaartjesJe hebt ze in allerlei soorten en maten en vooral: bedrukkingen.
Tegenwoordig kun je ze via internet bestellen en dan kosten ze ‘drie keer niks’, maar als je niet weet hoe je dat goed moet aanleveren krijg je ook: ‘drie keer niks’ en is elke (reeds betaalde) euro er één teveel.
Wilt u wel goed resultaat en een visitekaartje wat ook uw figuurlijke visitekaartje is? Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden met even zoveel prijsvariaties.

handelsdrukwerk

Binnen de categorie Handelsdrukwerk valt al het drukwerk voor bedrijven wat gebruikt wordt voor de (financiële) administratie. Dit varieert van briefpapier, enveloppen en visitekaartjes tot factuur(ketting)papier en orderbloks in meervoud/doordrukpapier. Wat uw wens ook is: HH-productions kan het uitvoeren. Uiteraard zoeken wij daarbij naar de juiste balans tussen gebruiks-eisen en uitvoering zodat de beste prijs/kwaliteitsverhouding ontstaat.

dagritten Hoefsmid bonnen

bonnen-IMG 4345 Map gel 2CS6A3594

 

familiedrukwerk bij hh-productions in andel

champagneglazen familiedrukwerkIn onze winkel bieden wij u alles aan op het gebied van familiedrukwerk zoals geboortekaartjes, trouwkaarten, verhuiskaarten en jubileumkaarten alsmede een collectie papier en enveloppen.

We hebben voorbeeldboeken van diverse uitgevers. Deze boeken zijn beschikbaar om voor enkele dagen mee naar huis te nemen en daar op uw gemak te bekijken.

Hiernaast staat onze creativiteit u ter beschikking bij het maken van uw eigen persoonlijke kaart: een zogenaamd 'eigen ontwerp'. Soms gaat dat gepaard met gebruik van een eigen foto, andere keren is een kindertekening de basis, kortom: hiermee zijn de mogelijkheden (bijna) eindeloos. Persoonlijker kan uw kaart dan niet meer worden.

Kom vrijblijvend langs in onze winkel in Andel (gemeente Altena) en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Lees meer

algemeen drukwerk

pers drukkerij andel

cadeaubon jaco

Mapje Burcht CS6A3602

De waal Dammers boekje 2018

De drukkerij van HH-productions is voor velen de afdeling die het meest tot de verbeelding spreekt. En dat is te begrijpen. Vrijwel iedereen kan na een korte uitleg een kopieermachine bedienen, maar het vak van drukker is vaak met een zweem van geheimzinnigheid omhuld.

Doordat bij HH-productions het hele proces van idee tot product beheerst wordt en wij de keuze hebben tussen printen en drukken, kunnen wij ook wens en mogelijkheid bij elkaar brengen.

Ons servicepakket omvat het hele scala aan gedrukte media en dat gaat dus van visitekaartje tot een Full Colour bedrijfsbrochure en van een foldertje voor op de markt of huis-aan-huis tot een gelegenheidskrant bij een jubileumfeest. Een klant is voor ons nooit te klein en niet snel te groot, want dankzij een nauwe samenwerking met diverse collega's kunnen we vrijwel op elke vraag een passend antwoord geven.

Binnen onze productieruimte kunnen we kiezen tussen confessioneel drukwerk en digitale verwerking. Ook aangeleverde bestanden (uitsluitend als Certified PDF) kunnen door ons verwerkt worden. Al het overige zwart/wit- en fullcolourwerk vanaf PC-platform kunnen wij omzetten naar PDF en verwerken tot drukwerk. Hiermee zijn we een drukkerij in de ruimste zin van het woord.

Het grootste gedeelte van de afwerking doen we in eigen huis: snijden, vouwen, rillen, boren, hechtvouwen, trimmen, nieten, lamineren, inbinden met Ibico en Wire-O, lijmen...

Voorkant jaarmarktstempel schrijvertjewaardebonnen-vaan-VKmersbergen A3 2018 1spartaan 2020 

kleurenwaaier2020