hh manhattan

algemeen drukwerk

pers drukkerij andel

cadeaubon jaco

Mapje Burcht CS6A3602

De waal Dammers boekje 2018

De drukkerij van HH-productions is voor velen de afdeling die het meest tot de verbeelding spreekt. En dat is te begrijpen. Vrijwel iedereen kan na een korte uitleg een kopieermachine bedienen, maar het vak van drukker is vaak met een zweem van geheimzinnigheid omhuld.

Doordat bij HH-productions het hele proces van idee tot product beheerst wordt en wij de keuze hebben tussen printen en drukken, kunnen wij ook wens en mogelijkheid bij elkaar brengen.

Ons servicepakket omvat het hele scala aan gedrukte media en dat gaat dus van visitekaartje tot een Full Colour bedrijfsbrochure en van een foldertje voor op de markt of huis-aan-huis tot een gelegenheidskrant bij een jubileumfeest. Een klant is voor ons nooit te klein en niet snel te groot, want dankzij een nauwe samenwerking met diverse collega's kunnen we vrijwel op elke vraag een passend antwoord geven.

Binnen onze productieruimte kunnen we kiezen tussen confessioneel drukwerk en digitale verwerking. Ook aangeleverde bestanden (uitsluitend als Certified PDF) kunnen door ons verwerkt worden. Al het overige zwart/wit- en fullcolourwerk vanaf PC-platform kunnen wij omzetten naar PDF en verwerken tot drukwerk. Hiermee zijn we een drukkerij in de ruimste zin van het woord.

Het grootste gedeelte van de afwerking doen we in eigen huis: snijden, vouwen, rillen, boren, hechtvouwen, trimmen, nieten, lamineren, inbinden met Ibico en Wire-O, lijmen...

Voorkant jaarmarktstempel schrijvertjewaardebonnen-vaan-VKmersbergen A3 2018 1spartaan 2020 

kleurenwaaier2020