hh manhattan

 

Informatie voor bedrijven

Fijn dat u onze webwinkel hebt gevonden.

Als u klant van ons wilt worden dan vragen wij u om een eigen account aan te maken bij het plaatsen van uw bestelling. U kunt dan in het vervolg makkelijk inloggen als klant en uw bestelling plaatsen. Als u liever op factuur wilt betalen, dan hebben we wat extra spelregels. We vragen u dan om uw BTW-nummer door te geven en uw inschrijvingsnummer bij de KvK. Uw eerste bestelling zult u ook via iDEAL moeten voldoen tijdens de bestelprocedure. Na 3 dagen zou u dan uw volgende bestelling ook op factuur kunnen doen en dus achteraf betalen Bij vragen of twijfels behouden wij ons echter het recht voor om uitsluitend via iDEAL betaald te worden.

Bent u al een bestaande klant, dan willen we u toch vragen om deze procedure te volgen. U kent ons al lang genoeg om te weten waar we voor staan.

Bent u wederverkoper van onze producten, dan vragen wij u niet via deze weg uw bestellingen te plaatsen, maar telefonisch contact met ons op te nemen voor de juiste informatie en de andere afspraken. Of vul het formulier in.