hh bomen

ontwerpstudio blauw

ontwerpstudio In de studio wordt zowel ontworpen als vormgegeven. De scheidslijn tussen die twee is soms dun maar wel heel belangrijk. Wat namelijk altijd voorop staat bij HH-productions is dat de klant zich 'lekker' moet voelen bij het ontwerp. Hij moet zich er in kunnen herkennen.

Omdat we als studio natuurlijk (letterlijk) heel dicht bij de realiteit van de productie staan, zullen we u nooit een ontwerp presenteren dat practisch gezien erg moeilijk uitvoerbaar is of slechts tegen extreem hoge kosten. Ook het schrijven van de juiste teksten is een essentieel onderdeel van een goed ontwerp en valt dus onder de discipline van de studio.
 

advertentiebureau

advertenties overzicht2021De advertentie-afdeling verzorgt geheel zelfstandig de vormgeving, plaatsing en andere rompslomp rondom advertenties.

Jaren ervaring op dit specifieke vlak geven HH-productions een voorsprong. Door integratie van alle disciplines worden de advertenties ook kritisch bekeken op inhoud en vormgeving voor plaatsing. Daarna zorgen wij dat de advertenties volgens de richtlijnen van de uitgever van de krant of het magazine aangeleverd worden. Vervolgens controleren wij de juiste plaatsingswijze en maken wij aan het einde van de maand een verzamelfactuur van alle door u geplaatste advertenties.

U hebt minder zorgen, minder nota's en een veel beter overzicht. Daarbij kunnen wij uw (advertentie)budget bewaken.

huisstijlen

Het zoeken naar een nieuwe huisstijl is misschien nog wel het best te vergelijken met het zoeken naar een nieuw maatkostuum. Het moet passen, het moet kleuren, comfortabel zitten, de juiste uitstraling hebben en de juiste indruk maken op de mensen die met uw nieuwe kostuum, eh... huisstijl geconfronteerd worden. Daarom besteden we daar veel aandacht aan. We kijken naar uw (potentiële) klanten, uw eigen bedrijf en organisatie en dat willen we graag vertalen in een huisstijl die bij u past.

Lees meer

logos blauw

Een logo moet communiceren zonder praten. Een logo moet òf gewoon laten zien wie u bent of wat uw bedrijf doet of maakt, òf van een dusdanige herkenbare eenvoud zijn dat het vertrouwen oproept. Ook moet een logo zo gemaakt worden dat het toepasbaar is binnen uw huisstijl, maar ook op uw website, op vlaggen, borden of andere (grote) beelddragers. Daar komt aan de ene kant het juiste artistieke gevoel bij kijken, maar aan de andere kant ook vakkennis en materiaalkennis.

Lees meer

folders blauw

 

Folder-dammers-fc   Flyer Helden Support def   Folder najaar mode 2020
folder Jacob struik barendrecht nov2020   folder-emte-ooltgensplaat-brood   Flyer Helden Support def
Multimate week19 2   Multimate week19 1   waal flyer opmaak FC
Multimate week19 2   Multimate week19 1   waal flyer opmaak FC

Folders zijn er al sinds drukwerk machinaal gemaakt wordt. En dat is niet voor niets. Een folder blijft zeggingskracht houden, maar de uitstraling wordt wel voor het grootste gedeelte door de vormgeving bepaald. Daarna kunt u kiezen tussen zwart op wit of geheel FullColour. Wij lopen graag het hele traject met u mee - inclusief de verspreiding!

 

Laat u goed voorlichten over de vele mogelijkheden om professioneel uw boodschap over te brengen.