hh koeien

jona magazine 2021

De Bijbel wordt door veel mensen ervaren als een moeilijk boek. Het gevolg is dat er de laatste decennia steeds minder in gelezen wordt. Om daar een keer in te brengen worden er veel initiatieven ondernomen en één daarvan is het uitbrengen van magazines in de taal van vandaag. Er wordt door HH-productions een puur eigen vertaling gemaakt vanuit de Statenvertaling in combinatie met de NBG (1951) en de NBV (2004).

Ook verkrijgbaar via de boekhandel.
ISBN nummer: 90-807091-1-9


Lesbrieven

Jona is het eerste Bijbelboek dat door HH-productions in de markt gezet wordt met als achterliggende gedachte: ”Breng de Bijbel bij de mensen”. Het is goed te gebruiken als weggeefmagazine na een goed en inhoudelijk gesprek, maar deze uitgave leent zich ook heel goed als lesmateriaal op scholen. Voor de groepen 7/8 en voor de eerste twee klassen van het voortgezet onderwijs zijn lesbrieven ontwikkeld. Uiteraard is dit magazine ook heel geschikt voor de zondagsscholen.

Er is ook een lesbrief verkrijgbaar bij de Jona. U kunt hier een voorbeeld downloaden van deze lesbrief. De lesbrief is uitsluitend op papier verkrijgbaar. Vraag bij ons naar de bestelmogelijkheden!


Jona magazineGeschiedenis in de 21e eeuwBestel Jona

De geschiedenis van Jona is voor heel veel mensen bekend. Zowel mensen die vertrouwd zijn met de Bijbel als mensen die dat niet zijn, weten wel iets te vertellen over Jona en de grote vis.

De eigen, hedendaagse vertaling in deze uitgave is heel toegankelijk voor een grote leeftijdscategorie, maar wordt niet kinderachtig. Dit magazine is primair bedoeld om de Bijbel dicht bij de mensen te krijgen. In dat kader past het ook heel goed als lesstof in de bovenbouw van de lagere school of als lesproject op het voortgezet onderwijs. We hebben een lesbrief waarin de volgende onderwerpen worden besproken bij het verhaal: communicatie en betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid, Jona als type van Christus, schepping vs evolutie, omgaan met schuld, vergeving en genade en rechtvaardigheid.

Op elke dubbele pagina staat een bijdrage van een bekende(re) schrijver die een inhoudelijk aspect belicht over deze bijzondere Bijbelse geschiedenis. Ook kan dit magazine gebruikt worden bij evangelisatie-activiteiten; de professionele uitvoering van dit blad maakt dat het niet achteloos uitgedeeld zal worden, maar het gegarandeert ook de aandacht van de ontvanger.

Binnenin het magazine wordt er verwezen naar de bestaande websites: www.waaromjezus.nl
www.ikzoekgod.nl en www.alpha-cursus.nl

Op de achterzijde is ruimte genoeg om desgewenst een eigen reactie-adres te vermelden of uw eigen website.

Het magazine is geheel Full-Colour uitgevoerd op 135 grams Go Matt. Afmetingen: A4

Tekst achterzijde magazine :
De geschiedenis van Jona spreekt tot een ieders verbeelding en kan ons helpen om na te denken over de richting die we aan ons leven willen geven.  Zijn we op zoek naar het doel van ons bestaan of leven we maar wat rond en maken we ons niet zo druk? Hebben we iets te vertellen of zijn we grijze muizen die alleen maar piepen als iemand ons pijn of onrecht aandoet?

Nadenken over de zin van het leven. Daar kan dit magazine bij helpen. Geschiedenis wordt natuurlijk ook niet voor niets geschreven, want zonder kennis van verleden kun je ook niets verwachten van de toekomst - en daar zijn we nou nèt zo nieuwsgierig naar!

Ga eens mee met Jona op zijn bekendste reis en leer met hem mee. Met een duidelijke koers voor ogen
en een absoluut zekere toekomst wordt het leven van vandaag een stuk stabieler - ook in een grote storm!

Bestel hier uw Jona, of neem contact met ons op. Het Jona magazine is ook verkrijgbaar bij de boekhandels, ISBN-nr: 90-807091-1-9.

Losse verkoopprijs: €1,25 per stuk

Prijslijst
1-5 ex.: €1,25 p. stuk
6-10 ex.: €1,10 p. stuk
10-25 ex.: €0,95 p. stuk
25-50 ex.: €0,80 p. stuk
50-100 ex.: €0,70 p. stuk
100-250 ex.: €0,60 p. stuk
250-500 ex.: €0,50 p. stuk
500-1000 ex.: €0,42 p. stuk
vanaf 1000 ex.: €0,35 p. stuk

Genoemde prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten (één exemplaar kost incl. verzendkosten €2,50, voor twee exemplaren wordt de prijs €4,- incl. verzendkosten). Na uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met daarin het bedrag wat u kunt overmaken op onze rekening (rekeningnummer wordt vermeld in de e-mail). Verzending vindt plaats na ontvangst van uw betaling.

Voor scholen geldt een eigen tarief. Informeer naar de voorwaarden.