hh skyline

Kleurboeken


Toon:
Sorteren op:
Zuid-Holland - Kleurboek voor Volwassenen

Kleurboek voor echte kleurders van 8 tot 88 jaar. Het thema is Zuid-Holland en het boek bevat 12 A4 prenten. Op de achterzijde van het boek de kleursuggesties.

€9.90‎ Excl. BTW: €9.08‎

- +
Hollandse Molens - Kleurboek voor Volwassenen

Een uniek kleurboek voor volwassenen van Piet Schaap op het ruime A4-formaat met 11 tot kleurplaten omgewerkte taferelen van Hollandse Molens.

€9.90‎ Excl. BTW: €9.08‎

- +
Op Hollands Water - Kleurboek voor Volwassenen

Een uniek kleurboek voor volwassenen van Piet Schaap op het ruime A4-formaat met 12 tot kleurplaten omgewerkte taferelen van het Hollandse waterland.

€9.90‎ Excl. BTW: €9.08‎

- +
's-Hertogenbosch - Kleurboek voor Volwassenen

Kleurboek voor volwassenen van Piet Schaap met 11 prachtige tekeningen van Den Bosch. Deze tweede druk is in prijs verlaagd naar €9.90. Dit boek is echt niet alleen voor ’Oeteldonkers’.

€9.90‎ Excl. BTW: €9.08‎

- +
Gorkum - Kleurboek voor Volwassenen

Kleurboek voor volwassenen van Piet Schaap met 12 tekeningen van Gorinchem. Herkenbare locaties uniek in beeld gebracht. Uitsmijter is een tekening op A3 met een panorama van deze bijzondere stad.

€9.90‎ Excl. BTW: €9.08‎

- +
Woerkum - Kleurboek voor Volwassenen

Kleurboek met 12 grote tekeningen van 'Woerkum' (Woudrichem) en is een ontdekkingstocht in de stad van Jacoba van Beieren. Deze (derde) druk is in prijs verlaagd naar €9,90 en daarmee gelijkgetrokken met de andere kleurboeken van Piet Schaap.

€9.90‎ Excl. BTW: €9.08‎

- +

Terug naar de balie.